Pakketten "'GRANDE FISSA" en "SUPER FISSA" duren 2 uur.
In deze  uur heeft u de volledige tijd suikerspin . popcorn  60 min schmink, 30 min tattoos en 30 min ballonfiguren

het kan gebeuren dat kinderen extreem laat aankomen , als wij al aan het opruimen zijn kunnen wij dit kindje dan helaas niet helpen.

Indien u voor pakket "MINI Fissa" kiest, en het feest verder is dan 30 km van Almere kunt u alleen reserveren indien 2 uur afneemt , hier komen nog reiskosten bij. Woont u verder dan 40 km dan kunt u reserveren vanaf pakket grande fissa

Bij pakket Funfood Fissa is het belangrijk dat er hulp aanwezig is voor het dragen van de machines,  dit omdat Sharida een afwijking aan haar polsen heeft en hierdoor de machines niet kan tillen, wij gaan uit van +/- 20 kinderen, wilt u ook dat volwassen gebruik kunnen maken van de funfood producten , dan dient u dit vooraf te bespreken extra kosten voor dubbele afname zijn €25 per product/machine, Indien de porties eerder op zijn dan de 2 uur , zullen wij in overleg eerder opruimen . Bij funfood is het belangrijk om te weten dat u vooral de porties afneemt en niet zozeer tijd. Ook bij het funfood pakket is de tijd die u afneemt inclusief op en afbouw , wij komen dus niet eerder dan de afgesproken tijd.

Indien er 2 boekingsaanvragen zijn op de zelfde tijd,  zullen wij deze beide accepteren en zorg dragen dat u het pakket in zijn geheel ontvangt.
Er is dus geen zekerheid dat Sharida zelf uw boeking  draait / bij uw boeking aanwezig is. Als u heeft afgesproken  dat Sharida zelf uw boeking schmink,  zal zij minimaal 1 uur op uw feest aanwezig zijn .
Sharida zal ten allertijden gelijkwaardige schminkers leveren. Dansen En spelletjes (indien geboekt ) vallen binnen de 2 uur.

Voor lastminute boekingen (binnen 24 uur ) geldt een toeslag van 50%

Reiskosten en btw

Alle prijzen zijn ex btw en reiskosten, voor bedrijven gelden andere tarieven.
De reiskosten worden berekend vanaf de woning van Schmink-ster tot aan de opgegeven locatie en terug.
Zie hieronder een indicatie van de reiskosten.

  • Almere € 10,00
  • Amsterdam: € 25,00
  • Amstelveen € 25,00
  • Hoofddorp € 30,00
  • Haarlem € 30,00
  • Alkmaar € 35,00
  • Leiden € 40,00
  • Utrecht € 40,00
  • Den Haag € 45,00
  • Rotterdam € 50,00

 

 

Voorwaarden en Anuleren

Pakketten

Afgenomen pakketten dienen altijd volledig betaald te worden, tenzij anders afgesproken.
Voor opdrachten na 19.00 uur en op nationale feestdagen (sinterklaas, kerst e.d) geldt er een toeslag van 50%.
De tijd voor opbouw en afbouw is incl. de uur prijs.

Wij proberen altijd op tijd te komen,  mocht dit door bijvoorbeeld file niet mogelijk zijn , dan zullen wij u op de hoogte houden .uw pakket gaat vanzelfsprekend pas in als wij er daadwerkelijk zijn. Let op, alle pakketten zijn inclusief op en afbouw.

Indien uw gasten te laat zijn en wij hierdoor niet optijd kunnen beginnen,  zullen wij in overleg uw pakket moeten wijzigen omdat mogelijk niet alle elementen die geboekt zijn haalbaar zijn in de tijd die nog resteert op dat moment. Echter zal de prijs het zelfde blijven. Wel kunt u in overleg tijd bijboeken.

Wij adviseren u dan ook om ons niet te laten starten op het moment dat uw feest begint,  maar minimaal een uur later , zo is er meer kans dat er al wat kindjes aanwezig zijn.

De prijzen omschreven bij de pakketten zijn uitsluitend bedoeld voor feesten in huis of in een zaal.

Eventuele kortingsacties gelden niet op funfood en/of mascotte verhuur 

WIJ DOEN GEEN BUITENEVENEMENTEN ZONDER OVERLEG !

Feesten die buiten gegeven worden of in andere ruimtes zoals zwembaden e.d. dienen in overleg te gaan met Sharida, hier gelden andere tarieven voor. Mocht door weersomstandigheden het feest niet doorgaan of worden verplaatst en is dit niet haalbaar voor VetteFissa.nl dan is dat het risico van de klant , en gelden de annuleringsvoorwaarden op dezelfde manier als anuleren.


Sharida komt niet per definitie verkleed, tenzij dans entertainment of goochelen geboekt is.

Wij gaan uit van kinderfeesten met een maximaal aantal van 20 kinderen.
Mocht u meer kinderen verwachten dan dient u dit vooraf te bespreken hier zal een meerprijs voor berekend worden.
Indien er minder kinderen komen dan verwacht kunt u geen aanspraak op restitutie maken van het afgenomen pakket.

Indien u een dubbele boeking gemaakt heeft bij VVetteFissa.nl en een andere schminker, en dit pas op locatie bekend is dan is dat het risico van de klant zelf, wij schminken niet met andere partijen ssamen.u dient het volledige bedrag te betalen aangezien VetteFissa.nl al op de locatie is en dus alles eraan gedaan heeft de boeking te kunnen starten.

U dient zelf zorg te dragen aan twee stoelen en een stevige tafel voor de popcorn en suikerspinmachine.
Sta en kindertafels zijn niet geschikt.

Indien Sharida op locatie komt en er geen veilige tafels en stoelen aanwezig zijn zal zij de apparatuur niet gebruiken omdat wij door onvoorziene omstandigheden niet veilig kunnen werken u kunt geen aanspraak maken op restitutie.

 

Schade aan matrealen van Sharida of van de klant,

Schade veroorzaakt door toedoen van Sharida zal in overleg met uw en onze aansprakelijkheidsverzekering opgelost worden.
Schade veroorzaakt door toedoen van de klant kan via verzekering opgelost worden. indien de klant niet verzekerd is tegen schade zullen Sharida en de klant samen tot een oplossing komen.

 

Annuleringen en pakket wijzigingen.

U heeft een Non-refundable aanbetaling gedaan, dit is een betaling die in geen geval zal worden terug gestort (ook niet bij covid ) , dit bedrag kunt u ook niet mee nemen naar een volgend feestje , dit omdat het bedrag al uitgegeven zal zijn aan 3e partijen.
De aanbetaling is minimaal €50 maar kan oplopen tot 50% dit is afhankelijk van de samenstelling van uw pakket. De aanbetaling is een bedrag dat gebruikt is voor uw feest/evenement heeft plaats gevonden (tijd, agendabeheer, en 3e partijen ) dit is de reden dat u geen geld terug krijgt bij annuleringen.

De locatie die u aangeeft bij de boeking is definitief,  dit betekend : indien u een locatie wijziging aan wilt brengen en dit niet mogelijk is in ons schema (omdat wij meerdere boekingen draaien op een dag) dat de boeking niet door kan gaan en dit een annulering vanuit de klant is. U raakt hier uw aanbetaling kwijt.

Het is niet mogelijk om uw pakket te “downgraden”.
Mocht u bijvoorbeeld van pakket SUPER FISSA naar een pakket MINI FISSA willen, dan dient u uw boeking te annuleren en opnieuw een reservering te maken.

De aanbetaling die u gedaan heeft zal niet in mindering gebracht worden op uw nieuwe afgenomen pakket.. 

Annuleren vanuit de klant.

U kunt annuleren tot 14 kalenderdagen voorafgaand aan de boekingsdatum u verliest hierbij alleen de aanbetaling.
Bij annuleren van boekingen minder dan 13 kalenderdagen zal er 50% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.
Bij minder dan 7 werkdagen zal het totaal bedrag in rekening gebracht worden, hier geldt geen uitzondering voor!

Annuleren vanuit Sharida.

Sharida behoudt zich het recht om een opdracht te annuleren.
Bij een annulering zal de opdrachtgever telefonisch op de hoogte gesteld worden. 
Sharida zal indien gewenst, voor vervanging zorgen.
Dit zal op basis van beschikbaarheid van andere schminkers / entertainers zijn.
De aanbetaling krijgt u indien geen vervangende schminkers / entertainers terug gestort.

 

Fotos en video's

U heeft toestemming foto's en video's te maken van ons en ons werk , indien u dit beeldmateriaal online gebruiken wilt,  dient u onze naam "VetteFissa.nl of Schmink-ster" te vermelden 

Bij het accepteren van de voorwaarden geeft u akkoord dat wij ook foto's en video's mogen maken van de mensen op uw feestje en deze te gebruiken voor promotie doeleinden , u dient zelf contact met de ouders van de kinderen op te nemen hiervoor . Indien u niet wenst dat wij foto's/video's maken/gebruiken kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het plaatsen van een  reservering.