Basis regelement 


Pakketten "'GRANDE FISSA" en "SUPER FISSA" duren standaard 2 uur.
In dit  uur heeft u de volledige tijd suikerspin en popcorn,  60 min schmink, 30 min tattoos en 30 min ballonfiguren, bij meer uren is dit anders ingedeeld of komen wij met extra personeel. Let op, voor bedrijven kunnen andere tarieven gelden, alle tarieven getoond zijn exclusief btw .

het kan gebeuren dat kinderen extreem laat aankomen , als wij al aan het opruimen zijn kunnen wij dit kindje dan helaas niet helpen.

Indien u voor pakket "MiniFissa" kiest, en het feest verder is dan 30 km van Almere kunt u alleen reserveren indien 2 uur afneemt , hier komen nog reiskosten bij. Woont u verder dan 40 km dan kunt u reserveren vanaf pakket Grandefissa 

wij gaan standaard uit van +/- 20 kinderen, wilt u ook dat volwassen gebruik kunnen maken van de funfood producten , dan dient u dit mee te nemen in de overweging van het aantal personen die u afneemt bij het pakket.

Indien er 2 boekingsaanvragen zijn op de zelfde tijd,  zullen wij deze beide accepteren en zorg dragen dat u het pakket in zijn geheel ontvangt.
Er is dus geen zekerheid dat Sharida zelf uw boeking  draait / bij uw boeking aanwezig is. Als u heeft afgesproken  dat Sharida zelf uw boeking schmink,  zal zij minimaal 1 uur op uw feest aanwezig zijn .
Sharida zal ten allertijden gelijkwaardige schminkers leveren. Dansen/spelletjes en mascotte (indien geboekt ) vallen binnen de 2 uur.

Voor lastminute boekingen (binnen 12 uur ) geldt een toeslag van 50%

Reiskosten en btw

Alle prijzen zijn ex 21% btw en reiskosten, voor bedrijven gelden andere tarieven.
De reiskosten worden berekend vanaf de woning van Schmink-ster in Almere tot aan de opgegeven locatie en terug.
Zie hieronder een indicatie van de reiskosten.

  • Almere € 10,00
  • Amsterdam: € 25,00
  • Amstelveen € 25,00
  • Hoofddorp € 30,00
  • Haarlem € 30,00
  • Alkmaar € 35,00
  • Leiden € 40,00
  • Utrecht € 40,00
  • Den Haag € 45,00
  • Rotterdam € 50,00

Let op, reiskosten staan los van transportkosten (transportkosten berekenen wij bij verhuur van de ballenbak, transport doen wij niet zelf maar die prijs wordt bepaald door 123 transport,  mocht u zelf een trekhaak hebben , mag u ook een aanhanger huren en zelf de ballenbak ophalen en terugbrengen.  Dit alleen in overleg!

Voorwaarden en Anuleren

Afgenomen pakketten dienen altijd volledig betaald te worden, tenzij anders afgesproken.
Voor opdrachten na 19.00 uur en op nationale feestdagen (sinterklaas, kerst e.d) geldt er een toeslag van 50%.
De tijd voor opbouw is incl. de uur prijs.

Wij proberen altijd op tijd te komen,  mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn , dan zullen wij u op de hoogte houden .uw pakket gaat vanzelfsprekend pas in als wij er daadwerkelijk zijn. Let op, alle pakketten zijn inclusief opbouw.

Indien uw gasten te laat zijn en wij hierdoor niet op tijd kunnen beginnen,  zullen wij in overleg uw pakket moeten wijzigen omdat mogelijk niet alle elementen die geboekt zijn haalbaar zijn in de tijd die nog resteert op dat moment. Echter zal de prijs het zelfde blijven. Wel kunt u in overleg tijd bijboeken.

Wij adviseren om ons niet te laten starten op het moment dat uw feest begint,  maar minimaal een uur later , zo is er meer kans dat er al wat kindjes aanwezig zijn.

De prijzen omschreven bij de pakketten zijn uitsluitend bedoeld voor feesten in huis of in een zaal op de begane grond, woont u op een etage, overleg dit even voorafgaand aan uw feestje, wij moeten hier namelijk rekening mee houden in de tijd dat we aankomen 

Eventuele kortingsacties gelden niet op Funfood en/of mascotte verhuur 

WIJ DOEN GEEN BUITENEVENEMENTEN ZONDER OVERLEG !Feesten die buiten gegeven worden of in andere ruimtes zoals zwembaden e.d. dienen in overleg te gaan met Sharida, hier gelden andere tarieven voor. Mocht door weersomstandigheden het feest niet doorgaan of worden verplaatst en is dit niet haalbaar voor VetteFissa.nl dan is dat het risico van de klant , en gelden de annuleringsvoorwaarden op dezelfde manier als annuleren. als u een buiten evenement heeft dient u zelf voor voldoende stroompunten te zorgen 

Wij gaan uit van kinderfeesten van 20 kinderen, Mocht u meer kinderen verwachten dan dient u dit aan te geven bij de opties in het keuzen veld.
Indien er minder kinderen komen dan verwacht kunt u geen aanspraak op restitutie maken van het afgenomen pakket.

Indien u een externe schminker geboekt heeft, en dit pas op locatie bekend maakt dan is dat het risico voor de klant zelf, wij schminken niet met andere partijen samen.
u dient het volledige bedrag te betalen aangezien VetteFissa.nl al op de locatie is en dus alles eraan gedaan heeft de boeking te kunnen starten.

U dient zelf zorg te dragen aan twee stoelen en een stevige tafel voor de popcorn en suikerspinmachine een standaard pakket heeft ongeveer 3 meter aan tafels nodig.
Sta en kindertafels zijn niet geschikt.

Indien Sharida op locatie komt en er geen veilige tafels en stoelen aanwezig zijn zal zij de apparatuur niet gebruiken omdat wij door onvoorziene omstandigheden niet veilig kunnen werken u kunt geen aanspraak maken op restitutie en dient het volledige bedrag te betalen

Schade

Schade veroorzaakt door toedoen van Sharida zal in overleg met uw en onze aansprakelijkheidsverzekering opgelost worden.
Schade veroorzaakt door toedoen van de klant kan via verzekering opgelost worden. indien de klant niet verzekerd is tegen schade zullen Sharida en de klant samen tot een oplossing komen.
LET OP mocht er schmink in de kleding van een persoon gekomen zijn en dit niet direct gemeld wordt kan Sharida hier niet aansprakelijk voor gesteld worden, dit kan namelijk makkelijk achteraf gebeurt zijn door zweet, spelen of bijvoorbeeld knuffelen.

BALLENBAK

Er mogen geen schoenen in de ballenbak, ook eten/drinken is niet toegestaan.
de ballenbak dient op een egale schone ondervloer geplaatst te worden en mag onder geen enkele voorwaarde verplaatst worden. Als een van de bovenstaande regels niet gerespecteerd wordt zal de borg ingehouden worden

ballenbak is voor kinderen tot en met 5 jaar oud.  Transport kosten staan los van reiskosten en worden binnen almere verzorgd door 123 transport , heen en terug rekenen zij hier €50 voor 

De borg voor de ballenbak bedraagt 250,  Als bij het ophalen blijkt dat er aan bovenstaande voorwaarden gehouden is krijgt u uw borg direct terug . Blijkt dat er toch in gegeten/gedronken is of is er schade ontstaan door bijvoorbeeld schoenen of onjuist gebruik dan houden wij de borg in , en zal bij grote schade een eindafrekening opgemaakt worden. 

Annuleren en wijzigen 

 

U heeft een Non-refundable aanbetaling gedaan, dit is een betaling die in geen geval zal worden terug gestort (ook niet bij Covid of andere onverwachte pandemieën ), dit bedrag kunt u ook niet mee nemen naar een volgend feestje.
De aanbetaling is minimaal €50 maar kan oplopen tot 50% van de pakketprijs, dit is afhankelijk van de samenstelling van uw pakket.
De aanbetaling is een bedrag dat gebruikt is voor uw feest/evenement heeft plaats gevonden (tijd, agendabeheer, en 3e partijen ) dit is de reden dat u geen geld terug krijgt bij annuleringen.

De locatie die u aangeeft bij de boeking is definitief,  dit betekend : indien u een locatie wijziging aan wilt brengen en dit niet mogelijk is in ons schema (omdat wij meerdere boekingen draaien op een dag) dat de boeking niet door kan gaan en dit een annulering vanuit de klant is. U raakt hier uw aanbetaling kwijt.

Het is niet mogelijk om uw pakket te “downgraden”.
Mocht u bijvoorbeeld van pakket SUPER FISSA naar een pakket MINI FISSA willen, dan dient u uw boeking te annuleren en opnieuw een reservering te maken.De aanbetaling die u gedaan heeft zal niet in mindering gebracht worden op uw nieuwe afgenomen pakket.. 

Annuleren vanuit de klant.

U kunt annuleren tot 31 kalenderdagen voorafgaand aan de boekingsdatum u verliest hierbij alleen de aanbetaling.
Bij annuleren van boekingen minder dan 30 kalenderdagen zal er 50% van het totaalbedrag in rekening worden gebracht.
Bij minder dan 7 werkdagen zal het totaal bedrag in rekening gebracht worden, hier geldt geen uitzondering voor!

Annuleren vanuit Sharida.
Sharida behoudt zich het recht om een opdracht te annuleren indien extreme omstandigheden of onjuist communiceren vanuit de klant.
Bij een annulering zal de opdrachtgever telefonisch op de hoogte gesteld worden. 
Sharida zal indien gewenst, voor vervanging zorgen.
Dit zal op basis van beschikbaarheid van andere schminkers / entertainers zijn.
De aanbetaling krijgt u indien geen vervangende schminkers / entertainers terug gestort.

 

Foto en beeld materiaal 


U heeft toestemming foto's en video's te maken van ons en ons werk , indien u dit beeldmateriaal online gebruiken wilt,  dient u onze naam "VetteFissa.nl of Schmink-ster" te vermelden 

Bij het accepteren van de voorwaarden geeft u akkoord dat wij ook foto's en video's mogen maken van de mensen op uw feestje en deze te gebruiken voor promotie doeleinden, u dient zelf contact met de ouders van de kinderen op te nemen hiervoor . Indien u niet wenst dat wij foto's/video's maken/gebruiken kunt u dit aangeven bij de opmerkingen bij het plaatsen van een  reservering. 

tot slot

wij wensen u en uw kind een geweldig feest toe!